Филм & ТВ

Обожавателите на Marvel со нетрпение го очекуваат Black Panther

14. јули 2017 - 13:01 | Л.Е.

Студиото на Marvel ги возбуди обожавателите на филмската адапација на Black Panther и објави слика од главните ликови на Instagram.

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on

Обожавателите имаа можност да го видат Black Panther во Captain America: Civil War, но сега и овој херој ќе добие свој посебен филм.

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on

Филмот зборува за напредната цивилизација Ваканда и злите сили кои сакаат да ги лишат од залихите на Вибраниум. Премиерата е закажана за 18 фебруари наредната година.

Коментирај